Secret Shopping Night 23 nov

Tijdens de Secret Shopping Night op donderdag 23 november bij Cloffee kun jij je in alle rust voorbereiden op de feestdagen, onder het genot van heerlijke drinks & bites.

Van cadeautjes voor in de schoen, in de zak of onder de boom tot de leukste outfits voor alle feestjes. Alles van mooie duurzame merken en preloved parels. We hebben een geweldige exclusive preloved drop voor jullie in petto van merken als Bobo Choses, Gray Label, Mini Rodini, Emile et Ida, Tinycottons, Isabel Marant, Grimm’s, Grapat, Greentoys en meer.

Speciaal voor deze avond komt het team van Senza Beauty een gratis make-up clinic doen. Tijdens de shopping night kun je je laten opmaken en krijg je tips & tricks om tijdens de feestdagen jouw perfecte look te creëren. Ook hebben we een nieuwe feestdagen collectie van Lois Choice, Les Filles Magnifique en Gooiz.

Schrijf je snel in via deze link, de plekken zijn dit keer beperkt.

Tijd en plaats: donderdagavond 23 november van 19:30-21:30 uur –  bij Kids Conceptstore Cloffee, Nieuwe Brink 139, Bussum. Voor mensen die wat verder weg wonen en met de auto komen:  je parkeert makkelijk en voordelig in parkeergarage Nieuwe Brink.