Samen voor een duurzamere wereld

Een duurzamere wereld creëren we samen. Daarom werken we bij Cloffee met verschillende partners die onze missie delen.

 

Zie onderstaand een overzicht van de partijen met wie we Cloffee mogelijk maken.

 

Uiteraard ook veel credits voor alle Cloffee club members van het eerste uur. Samen met jullie beide hopen we vele mensen en kinderen te inspireren.

 

So let’s buy less, choose second hand and make it last!

icon-cloffee-kleding-xs-2

Ms Verhip

Bij Ms Verhip knappen ze al jaren meubels op om de levensduur van deze mooie objecten te verlengen. In de werkplaats op de Huizerweg in Bussum vind je dan ook de leukste dingen.

 

Zo zijn een aantal oude meubels van Cloffee opgeknapt om in de winkel te gebruiken en zijn in de winkel ook enkele verhipte meubels te vinden die te koop zijn.

 

Vraag vooral naar de mogelijkheden of neem een kijkje op www.msverhip.nl

 

En houd vooral ook onze agenda in de gaten want binnenkort volgen er leuke workshops die we samen organiseren. 

POM Amsterdam

De zussen achter het merk POM Amsterdam Liesbeth en Violet Lotgering maken sinds 2011 kwalitatief hoogwaardige sjaals en kleding. Je eigen ‘Piece of Mine’ die je ‘colourful state of mind’ in je naar boven haalt. De collecties worden gekenmerkt door krachtige en contrasterende kleuren, uitgesproken prints en het gebruik van fijne en natuurlijke stoffen.

 

De zussen ontwerpen alle prints en fashion items zelf. Tijdens de productie wordt gebruik gemaakt van een zeer duurzaam proces. Echter kunnen ze niet voorkomen dat er altijd wat materialen waaronder stoffen over blijven in het productieproces. Een deel van deze restmaterialen worden voor Cloffee bewaard en opgeslagen zodat we hier leuke kinderitems van kunnen maken. Ook worden de materialen gebruiken voor onze creatieve workshops waardoor we ze niet alleen een tweede kans kunnen geven maar ook kinderen met de vrolijke prints en kleuren kunnen inspireren.

 

www.pom-amsterdam.nl

BOOT koffie

Barend Boot heeft met Boot Koffie een sterke missie gericht op eerlijke koffie: iedereen gelukkig maken met de smaak van koffie, de naam van de koffieboer bekend maken en meehelpen met waardige leefomstandigheden op de koffieplantage.

 

Zo weten we dat Boot Koffie koffieboeren in ontwikkelingslanden, waarvan ze met velen een decennia lange relatie onderhouden, een rechtvaardige prijs hebben ontvangen. Een prijs die boeren in staat stelt te investeren in duurzame ontwikkeling, leefomstandigheden en kwaliteit van de koffie.

 

www.bootkoffie.nl

Kirpunt Webdesign

Kirsten van Rijn helpt je bij het maken van mooie en responsive websites voor jouw bedrijf. De website wordt aangepast aan de bestaande huisstijl of Kirpunt Webdesign creëert een op maat gemaakte huisstijl die voldoet aan jouw wensen.

 

Kirpunt Webdesign is gevestigd in Amsterdam maar heeft tevreden klanten over de hele wereld! De website van Cloffee is ook gemaakt door Kirpunt Webdesign.

 

www.kirpunt.nl